In de zomer van 2022 zijn mooie herinneringen gemaakt!

Zomer 2022: Qui Vive kwam voor de 25e keer bijeen om te genieten van samen muziek maken en de onderlinge verbondenheid te vieren.

 

Vijfentwintig keer werden plannen gemaakt om in de zomervakantie naar Frankrijk te gaan en daar een muzikaal programma van hoge kwaliteit neer te zetten. Een keer – in 2020 – belette een pandemie ons om die plannen tot uitvoering te brengen en werd een alternatief in Nederland geregeld. Alle overige jaren werden de plannen succesvol uitgevoerd en werden mooie concerten in Frankrijk gegeven. Alle reden om van dit jubileumjaar een bijzondere editie te maken.

 

Bijzonder is het geworden: we mogen terugkijken op vijf prachtige uitvoeringen van een voor Qui Vive uniek concert, namelijk niet – als gebruikelijk – een gevarieerd programma met werken van barok- tot hedendaagse componisten maar een integrale uitvoering van de Mariavespers van Monteverdi. We hebben er zelf enorm van genoten en mochten veel complimenten in ontvangst nemen.

 

Natuurlijk was de sfeer de hele week zoals we dat bij Qui vive gewend zijn: altijd vrolijk, serieus waar nodig, inspirerend en gezellig. Dat zie je ook op de foto’s.

 

En nu: op naar 2023. Het muzikale programma begint al vorm te krijgen. We doen dan voor de derde en laatste keer La Flèche aan. Ben u er (weer) bij?

 

En waar we daarna neerstrijken……? Dat hoort u nog.